Apk voor jullie liefde

BeeldbankNadineFiguranten-0649

Soms is het fijn om even met elkaar de balans op te maken. Een paar kleine dingen onder de loep nemen voordat ze groter worden. Eigenlijk is een apk’tje niks anders dan goed zorgen voor elkaar.

Apk’tje l het moment van onderhoud voor jullie liefde

Wanneer je voelt dat een apk’tje wel eens iets voor jullie zou kunnen zijn, dan gaat het eigenlijk best goed met jullie. Dat betekent waarschijnlijk dat jullie een fijne mate van vertrouwen ervaren in je relatie en in elkaar. Dat jullie tegen elkaar kunnen zeggen wat je voelt of wat je dwars zit, mogelijk de ene keer beter dan de andere keer uiteraard. Klopt dat? Jullie weten meestal wel wat in de ander omgaat en anders vragen jullie ernaar.

Wat heel belangrijk is in een relatie en bij mensen waarbij het gewoon best wel goed gaat, is het jezelf zijn in je relatie en de ruimte ervaren om jezelf te kunnen ontwikkelen. Klopt het dat jullie dit elkaar ook gunnen? De liefde is (mede daardoor) voelbaar. Ervaren jullie een fijne wijze van verbinding, intimiteit en seksualiteit met elkaar?

 

Jezelf zijn

Een belangrijk aspect voor een goede relatie is de mate van er kunnen zijn voor de ander zonder jezelf te verliezen, om redelijk zelf sterk te blijven staan. Dat het best goed gaat samen, wil natuurlijk niet zeggen dat het niet ook zwaar kan zijn. Alle ballen hooghouden en tussen ieders drukte door elkaar nog blijven zien wanneer een van jullie bijvoorbeeld worstelt met iets of zichzelf kan best een uitdaging zijn.

Als jullie samen kinderen hebben, dan vraagt dat nog meer van jullie als partners wanneer er ook iets tussen jullie speelt, of het nu groot of klein is. Dat alles bij elkaar is gewoon topsport! Dan is er in het ‘beste huwelijk’ weleens een ruzie of een moment van verwijten. Maar die doen wel pijn. Je wordt geraakt. De basisvoorwaarde voor een goede relatie waarin je je gelukkig voelt met elkaar is blijven praten met elkaar.

 

Apk’tje is geen therapie

Een apk’tje is dus geen relatietherapie. Het is een onderhoud voor momenten waarop je merkt dat het even wat lastig is af en toe. Of bijvoorbeeld omdat er spraken is van een uitzonderlijke situatie zoals een van jullie die ernstig ziek is of een van jullie ouders, of jullie. Dat vraagt dan net even wat meer dan anders.

 

Kort en krachtig helder krijgen waar jullie staan en wat er nodig is

In het kader dus van ‘beter voorkomen dan genezen’ helpt een apk’tje jullie om samen eens kritisch te kijken naar hoe het gaat of naar net dat ene puntje dat soms wat lastig of pijnlijk is. Een goede relatie blijft namelijk alleen maar goed wanneer je het onderhoudt. Samen kijken naar jullie relatie als een soort apk’tje voorkomt dat er op een later moment misschien wel iets te ver scheef raakt. Met al een paar gesprekken is het helder waar jullie nu staan, of er een patroon is dat doorbroken mag worden tussen jullie twee en wat je kunt doen om het samen leuk te blijven houden of juist de liefde te versterken.

Is het tijd voor een apk’tje en wil je eens samen vrijblijvend kennismaken? Kijk dan hier voor meer informatie of vraag een gratis screeningsgesprek aan.

 

Jullie investering:

€ 225,- voor een gesprek van ruim 1,5

 

Gratis kennismakingsgesprek:

Wil je eerst graag (gratis en vrijblijvend) kennismaken? Dat kan, want ook al kom je maar voor een paar gesprekken, er moet een fijne basis van vertrouwen zijn, een juiste klik om open en eerlijk te kunnen zijn.

Is er niet echt iets nodig maar wil je wel wat meer inzichten en elkaar op een dieper niveau leren kennen? Bestel dan de online training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’ hier.  Je leert vooral elkaar beter begrijpen op moment dat je elkaar raakt.

‘Is het tijd om samen te werken aan jullie liefde?’

Nadine Suikerfabriek HR-6934

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn