Voor je kind werken aan jezelf

‘Als ouder leef je je kind voor, je kind doet hetzelfde als jij.

Wanneer jij lekker in je vel zit, zit je kind het ook!’

Wanneer je kind het moeilijk heeft, dan wordt je als ouder diep geraakt. Je maakt je zorgen of je ligt er wakker van, omdat je ziet dat je kind pijn heeft.

Omdat je die pijn zo goed herkent.

Het herkennen van die pijn, maakt dat je kunt gaan overleven. Je bent bozer op je kinderen dan je wilt, of je stelt juist geen grenzen uit angst. En wanneer jij met onzekerheid, boosheid of onverwerkt verdriet zit, dan gaat je kind voor je zorgen, jou weer proberen gelukkig te maken. Iets wat onmogelijk is en voor je kind voelt als falen. Wil je weten hoe jij je kind kunt helpen? Hoe je de ouder kunt zijn waar je naar verlangt?

Weet dat jij de sleutel bent naar het geluk van je kind.

Het allerbeste dat je dan kunt doen is aan jezelf werken, je eigen moeilijkheden aankijken en ze oplossen. Zodat je niet meer reageert vanuit je onzekerheid of je boosheid, maar vanuit je verlangen, je authentieke ik. Je kind verandert dan als vanzelf met je mee.

Het meest effectieve doe je dat door zicht te krijgen op je strategieën en middels diep lichaamswerk. Door een video analyse krijg je informatie over jezelf en zie je wat er speelt bij jezelf. Je gezicht laat op de meest zuivere manier zien wat je overlevingsstrategieën zijn, waarom je snel boos wordt of zo onzeker bent. Middels diep lichaamswerk ontdek je de bron van je moeilijkheden, je ruimt de pijn op uit je lichaam. Je maakt ruimte om weer je verlangen te gaan voelen en een nieuw besluit te nemen. En dat besluit werkt door naar alle fronten in je leven en dus ook naar je kind. Je kunt je kind weer zien in zijn behoeftes.

‘Je wordt weer de ouder die je graag wilt zijn. Een betere ouder kan een kind zich niet wensen!’

Denken in mogelijkheden

‘Ik lijk steeds meer te kunnen denken in mogelijkheden en oplossingen, waardoor er met anderen een prettiger samenspel kan ontstaan. De machtsstrijd waar ik me regelmatig in bevond is ver naar de achtergrond aan het raken en ook mijn dochter heeft nog nauwelijks woede uitbarstingen.’ (Vrouw)

Intens begrip

‘Nadine is in staat om een emotioneel veilige omgeving te creëren, waardoor ik mezelf durfde toe te staan in de spiegel te gaan leren kijken. Oordelen over wat je gevoel is en of waar het vandaan komt, komt niet in haar woordenboek voor. Zij heeft een intens begrip over hoe bepaalde processen tot stand zijn gekomen en weet je te ondersteunen dit in het juiste perspectief te plaatsen.’ (vrouw)

Nadine daagt me uit

‘Toen ik Nadine leerde kennen was ik een beetje sceptisch vanwege haar leeftijd. Zo’n jonge vrouw nog! Maar zij was precies de juiste persoon voor mij. Ze daagt me uit, ik heb vertrouwen in de begeleiding, ze is vakkundig en liefdevol.(vrouw)

Spannend om te gaan

‘De Innerscore sessies waren altijd spannend om aan te gaan. Maar iedere keer weer waren ze verhelderend en gaf het een opluchting om te voelen en te beleven wat je kan en mag laten gaan, dat ik heel goed in staat ben mijn eigen keuzes te maken. Het voelde echt als een grote schoonmaak, dat opruimen.’ (vrouw)

Een betere relatie met mezelf

‘Ik merk dat er in een korte tijd al veel veranderd is. Ik durf meer naar mijn eigen emoties te kijken en ze met meer overtuiging te uiten. Daardoor krijg ik een steeds betere relatie met mezelf, waardoor ik meer innerlijke rust en ruimte ervaar voor de leuke dingen die het leven me biedt. ‘ (vrouw)

Krachtig en zachtaardig

‘Nadine heeft mij met haar krachtige maar zachtaardige persoonlijkheid open ontvangen om mij te leiden bij mijn herstelproces. Zij weet gebruik te maken van haar doortastende vermogen en heeft me de kern van het probleem laten inzien op een dieper niveau. Nadine leert mij mijn oude pijn op te zoeken en te transformeren naar nieuwe zienswijze waardoor ik minder word beïnvloed in het heden door de opgedane ervaringen en emoties uit het verleden.’ (Vrouw)

BeeldbankNadineFiguranten-0165