3 maanden traject - samen weer leuk
Hier kun je nog meer lezen

Anders kijken naar elkaar

Een belangrijk aspect in een relatie is in verbinding zijn met de ander, zowel door te weten waar de ander mee bezig als via intimiteit. Wellicht weet je niet meer zo goed waar de ander mee bezig is, wat de ander echt voelt. Dat kan dan soms wel voelen alsof je een beetje uit elkaar groeit. Intimiteit en/of seksualiteit kan onder druk staan of (tijdelijk) afnemen.

 

‘Het samen weer leuk hebben’ is een kort traject voor als het best wel redelijk gaat maar jullie echt even een frisse wind door jullie liefde willen blazen omdat er wat oude dingen bij tijd en wijle opspelen. Ruzies sluipen er langzaam meer in.  Er is dus wel iets nodig maar niet een intensief langdurig traject.   

  

Dit levert het jullie op: 

zo ziet het traject eruit

We gaan eerst kritisch kijken naar hoe het gaat en naar wat er soms lastig of pijnlijk is. Ik stel vragen die gericht zijn op waarin je wordt geraakt door de ander. We onderzoeken dan waar dit vandaan komt en welke patronen jullie ieder de relatie binnenbrengen waar je nu zo’n last van hebt samen.  We kijken naar wat jullie voelen en waar jullie naar verlangen, wat jullie graag anders willen.

 

Je gaat samen met elkaar in gesprek en je doet dus ook je eigen werk. Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In het werken aan jezelf doorbreek je dit in een persoonlijk traject waarbij je start met een video analyse en vervolgens lichaamswerk doet waarin je dus alles opruimt wat jouzelf en jullie liefde in de weg zit. Hier lees je er meer over.

 

Omdat de therapie zo effectief is, komen mensen van vanuit ver mijn kant op, van Friesland tot onder Antwerpen en heb ik steeds vaker een lange wachtlijst. Zorg je dat je in mijn agenda komt te staan?

Dit is jullie investering

De manier waarop ik relatietherapie geef is uniek, doeltreffend en life changing. De kracht van samenwerken met mij is groot. 

Wanneer jullie voelen dat het nu wel tijd is om iets te gaan doen samen aan jullie relatie, dan kost dat altijd wel even wat tijd. Kunnen jullie al redelijk goed praten met elkaar? Ga dan uit van drie of vier maanden samenwerken met elkaar. Je zult merken dat deze manier van relatietherapie echt werkt en jullie weer meer liefde en gezelligheid ervaren samen.

In dit traject werken met samen naar jullie doel toe. Dat doen we in 5 individuele sessies per persoon en 3 gezamenlijke gesprekken. Soms zijn mensen snel en bereiken ze hun doelen in een sessie minder, de meesten gebruiken alle sessies die er voor staan. Uiteindelijk gaat het erom of je je doel bereikt. Tussen de sessies door zal er dan ook ondersteuning zijn daar waar nodig. 

een paar ervaringen

‘Samen met mijn partner heb ik gesprekken met Nadine om naar elkaar toe rust en ruimte op te gaan leren zoeken. Wederzijds begrip is al ontstaan, de eerste broodnodige stap om verder naar elkaar toe te groeien is gezet. Ook het leren (h)erkennen van de pijn van anderen speelt hier een grote rol in.’ 

 

‘Toen ik Nadine leerde kennen was ik een beetje sceptisch vanwege haar leeftijd. Zo’n jonge vrouw nog! Maar zij was precies de juiste persoon voor mij. Ze daagt me uit, ik heb vertrouwen in de begeleiding, ze is vakkundig en liefdevol.’ 

 

‘De sessies waren altijd spannend om aan te gaan. Maar iedere keer weer waren ze verhelderend en gaf het een opluchting om te voelen en te beleven wat je kan en mag laten gaan, dat ik heel goed in staat ben mijn eigen keuzes te maken. Het voelde echt als een grote schoonmaak, dat opruimen.’ 

Kort en krachtig naar de kern. Jullie liefde is het waard.

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign